تاريخ : پنجشنبه ٢٥ فروردین ۱۳٩٠

برنامه غذایی برای 15 روز

شش اصل پیشگیری از کلیه بیماریها :

1 تا زمانی که گرسنه نشدید بر سر سفره ننشینید .

2 قبل از سیر شدن دست از غذا بردارید .

3 شب هنگام خواب اجابت مزاج کنید .

4 هنگام کسالت و بی میلی هیچ نوع مواد خوراکی

استفاده نشود .

5 هنگام کسالت و بی میلی هر غذایی که هوس کردید

میل نکنید .

6 در هنگام کسالت و بی میلی هر چیزی که هوس

کردید عکس آن را میل کنید . 


 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

 

پانزده روز تا سلامتی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

دعای سفره

خدایا تورا سپاس می گوییم که امروز هم نعمت هایت را

دراختیار ما گذاشتی .

خدایا تورا سپاس می گوییم که یک بار دیگر همگی با سلامتی و دل خوش در کنار سفره مهمان تو هستیم .

خدایا تورا سپاس می گوییم برای دریافت رزق و روزیمان .

خدایا همچنان که امروز سفره مارا پر از نعمت و برکت کردی برای همه بندگانت نیز چنین کن .

آمین

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(1)

 

 

فهرست

- بهترین و عملی ترین روش پیشگیری از بیماریها پاکسازی جسم و روح به روش طبیعی.

- لبنیات

- حبوبات و غلات

- مغزهای گیاهی

- سبزیجات

- توتها و بذرهای ملین

- صیفی جات

- مرکبات

- میوه جات

- گوشتها

- ادویه جات

- رژیم پاکسازی بدن بمدت 15 روز

- طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی و نوشیدنی ها

 

بهترین و عملی ترین روش پیشگیری از بیماریها

بارعایت نکات زیرسلامتی و نشاط را همیشه همراه داشته باشیم و با اعتقاد و عمل به شش اصل ذیل از حملات بیماریها در امان خواهید بود .

سه اصل اول از حضرت علی (ع) میباشد که به فرزندان خود می فرمایند : با رعایت این نسخه همیشه از طبیب بی نیاز میشوید .

سه اصل دوم بر اثر ده سال تجربه و تحقیق بدست آمده است که در اختیار شما عزیزان قرار می گیرد .

با سپردن این شش اصل به ذهن و عمل به آن پیوسته ابزار پیشگیری از بیماریها را همراه خواهید داشت .

بعد از تجربه و تضمین سلامتی همیشه از خداوند مهربان و بخشنده سپاس گزار باشید .

چون مطالب تحقیقی همه از الطاف بی پایان الهی بوده که به بنده حقیر عنایت شده است .

(2)

 

 

 

شش اصل پیشگیری از کلیه بیماریها :

1 تا زمانی که گرسنه نشدید بر سر سفره ننشینید .

2 قبل از سیر شدن دست از غذا بردارید .

3 شب هنگام خواب اجابت مزاج کنید .

4 هنگام کسالت و بی میلی هیچ نوع مواد خوراکی

استفاده نشود .

5 هنگام کسالت و بی میلی هر غذایی که هوس کردید

میل نکنید .

6 در هنگام کسالت و بی میلی هر چیزی که هوس

کردید عکس آن را میل کنید .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(3)

 

 

پاک سازی جسم و روح به روش طبیعی :

1-  استفاده از مایعات در حد معمول در طول روز (6 تا 8 لیوان ) که بهتر است آب چشمه باشد .

2-  بهتر است که هر روز صبح خاکشیر و سایر بذرهای ملین به مقدار کم استفاده شود .

3- کم خوری و ساده خوری را پیشه خود کنید تا همیشه سالم وتندرست بمانید.

4- اسفاده نکردن ازهرگونه مایعات درهنگام خوردن غذا و ننوشیدن چای بلافاصله بعد از غذا .

5-  استفاده از ظروف لعابی ، سفالی چینی و یا سنگ سیاه در زندگی روزمره .

6-  از توالت فرنگی و سرپایی استفاده نشود .

7-  استفاده نکردن از غذاهای ممنوعه که شامل موارد زیر میباشد : چای ، قهوه ، آب جوش،سرخ کردنی،قندوشکر،شیرینیجات قنادی،غذاهای فریزرشده و زودپزشده ، نسکافه ،غذاهای چرب وپرحجم ،سوسیس و کالباس ،همبرگر،پیتزا ،ادویه جات تند ،نوشابه های گازدار ،سس ،رب ،فلفل ،مخلوط ماست وسرکه ، ماست وآبلیمو ، نمک زیاد،ترشیجات سرکه دار،شور،آب یخ،گوشت زیاد ، ماکارونی،ماست(افرادی که دچار بیماریهایی مانند:آرتروز،آرتریدروماتوئید ،روماتیسم،صرع،دیابت،هپاتیت و بیماران عصبی و افسرده بخصوص افرادی که ناراحتی پوستی دارند)بیماران کبدی و پوستی و عصبی از خوردن(سیر،گوجه فرنگی و بادمجان)جداًخودداری نمایند،مرغ و تخم مرغ ماشینی،آش رشته،سیرو پیازداغ ،تنقلات مصنوعی،شکلات،پفک،بیسکوئیت، آب نبات،یخمک،چیپس،آجیل شور،لازانیا،پنیر پیتزا،نوشیدن مایعات همراه غذا، غذای رستوران و ساندویچی،انواع دخانیات و مشروبات الکلی و کلیه غذاهایی که با مزاج شما سازگاری ندارند .

8-  استفاده نکردن از فریزر.

9-  هفته ای یک روز روزه گرفتن.

 

 

 

(4)

 

 

 

10- استفاده نکردن از مواد شیمیایی برای ضد عفونی کردن میوه و سبزیجات.

11- هفته ای یک روز کوه پیمایی و داشتن نرمش و ورزش در طول هفته.

12- حتی المقدور از گوشت کمتر استفاده شود.

13- استفاده از حبوبات و غلات بصورت جوانه در روز.

14- استفاده از چهار مغز(گردو،بادام،فندق،پسته)بصورت خام روزانه 50 گرم بعنوان یک وعده غذا.

15- استفاده از میوه جات و سبزیجات در حد متعارف.

16- استفاده از هوای پاک وتمیز در حد امکان.

17- استفاده نکردن از خانه های بتونی.

18- استفاده از پارچه های نخی برای لباس زیر مخصوصاً برای کودکان و افرادی پوست حساسی دارند.

19- استفاده نکردن از خوشبوکننده های مصنوعی و اسپری ها و حشره کش ها.

20- استفاده نکردن از سم در منزل برای کشتن حیوانات موذی.

21- از ظروف پلاستیکی حتی المقدور استفاده نشود.

22- پیاده روی باپای برهنه روی خاک تمیز یا شن یا ریگ هفته ای یک تا دو بار.

23- استفاده معقول از گیاهان وحشی در طول سال بصورت دم کرده.

24- استفاده نکردن از چراغ خواب هنگام خواب.

25- سحرخیزی و استفاده از کفش و لباس راحت.

26- خوابیدن واستراحت کردن در تاریکی مطلق.

27- شناختن طبع خود و استفاده از غذاهای مناسب.

28- هنگام کسالت و بی میلی از هیچ نوع خوراکی استفاده نشود.

29- بهتراست شب زنده داری نشود،شبها زود بخواب رفته و صبح قبل از اذان بیدار شوید

30- روزانه 2 تا 3 قاشق غذاخوری عسل میل شود.

 

 

 

(5)

 

 

 

31- روزانه 1 تا 2 حبه سیر و یک عدد پیاز متوسط استفاده شود.

32- بیرون از منزل به هیچ وجه غذا میل نشود.

33- حذف کردن سنتهای غلط از خانه و اجتماع.

34- استفاده نکردن از عکس های مستهجن در اتاق خواب و

همچنین عدم تماشای فیلم های مستهجن.

35- مجامعت نکردن در اول ، وسط و آخر هرماه.

36- هنگام هم بستر شدن به فکر دیگران نباشید.

37- شاغل نبودن خانمها بیش از حد معقول در جامعه (شغل باید با شخصیت زن متناسب باشد).

38- عدم تماس جنسی با خانمها هنگام پریود.

39- مجامعت نکردن هنگامی که طرفین دچار خستگی و کسالت هستند.

40- استفاده نکردن ازچند نوع غذا بر سر یک سفره.

41- استفاده نکردن از دارو تا زمانی که تحمل بیماری را دارید.

42- هنگام ذکام از هیچ دارویی استفاده نشود و در معرض

نور مستقیم آفتاب قرار نگیرید.

43- استفاده نکردن از کامپیوتر بعنوان اسباب بازی.

44- استفاده نکردن از انواع دخانیات.

45- استفاده نکردن از هر نوع مواد مخدر.

46- بد اخلاقی و بد رفتاری نکردن در منزل.

47- استفاده کردن از دو چرخه به جای اتومبیل در صورت امکان.

48- اجابت مزاج قبل از خواب.

49- استفاده نکردن از قرص های حشره کش.

50- با عجله و سرپایی غذا میل نشود.

51- قبل از غذا سوپ میل نشود بهتر است که سالاد میل شود.

 

 

 

 

(6)

 

 

 

52- استفاده نکردن از مشروبات الکلی.

53- حتی المقدور هفته ای یک روز غذا را در کوه و دشت و صحرا میل نمایید.

54- حتی الامکان ازسونوگرافی،رادیولوژی،سی تی اسکن و ام آرآی خودداری شود

55- استفاده نکردن از غذاهایی که با یکدیگر ناسازگاری دارند.

56- سعی شود تمام اعضاء خانواده در یک زمان بر سر سفره حاضر شوند و قبل از غذا ، دعا خوانده شود.

57- لقمه را کوچک بردارید و به آرامی بجوید.

58- هنگام غذا خوردن صحبت نکنید.

59- افراد با تناسب سن و حال خود غذا میل کنند.

60- کمی قبل از سیر شدن دست از غذا بردارید.

61- بهتر است بعضی غذاها را با سه انگشت میل کنید.

62- روزانه از چهار نوع مواد غذایی حتماً استفاده شود(پروتئین ها،قندها، چربیها و ویتامین ها)

63- هنگام غذا خوردن از موسیقی استفاده نشود و یا مطالعه نکنید.

64- بعد از صرف غذا 5 تا 10 دقیقه دراز بکشید،دستها زیر سر و پای راست را روی پای چپ قرار داده و به آرامی نفس های عمیق بکشید.

65- بهترین اوقات برای صرف غذا صبح و شام است.

66- شروع غذا حتماً با نام ویاد خدا باشد و در پایان تشکر و قدردانی از خدا.

67- حداقل هفته ای یک بار آش جو و کشک سالم میل کنید.

68- بهتر است که روزانه بیش از یک وعده غذای گرم میل نشود.

69- سعی کنید میوه جات را حتی الامکان با پوست و دانه میل کنید(سیب، گلابی ، به و . . . )

70- حتی الامکان از مواد آرایشی شیمیایی استفاده نکنید.

71- از رنگ های شیمیایی به هیچ وجه استفاده نکنید.

 

 

7

 

72- هنگام طبخ غذا از دستکش استفاده نکنید.

73- هنگام طبخ غذا حتماً با وضو باشید و نام خدا را بر زبان جاری کنید تا غذای شما خوشمزه شود.

74- هنگام صرف غذا جو آرام و شادی را مهیا کنید و از رنگهای زنده و طبیعی استفاده نمایید.

75- غیبت نکنید و در زندگی دیگران تجسس نکنید تا روانی آرام و شاد داشته باشید.

76- سعی کنید آگاهیتان هر روز نسبت به روز قبل بیشستر شود.

77- وقت بیهوده تلف نکنید و از لحظه ها نهایت استفاده را بنمایید.

78- سعی کنید هفته ای یک بار صله رحم انجام دهید(دید و بازدید از والدین ، اقوام و دوستان . . . )

79- سعی کنید برای بدست آوردن قلب دیگران هدیه بدهید و یا بپذیرید.

80- سعی کنید که جاذبه و دافعه داشته باشید ، با دوستان خدا دوست و از دشمنان خدا دوری کنید.

 

امید است با رعایت موارد فوق روح و روانی شاداب و جسمی سالم

 و بانشاط داشته باشید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(8)

لبنیات

ردیف                                     لبنیات                                       نوع مزاج

  1                                        ماست                                         سرد و تر

  2                                         شیر                                          سرد و تر    

  3                                         کره                                          سرد و تر

  4                                         دوغ                                       خیلی سرد و تر                                     

  5                                       سرشیر                                       سرد و تر

  6                                        خامه                                         سرد و تر  

  7                                        پنیر                                        سرد و خشک

  8                                       کشک                                      سرد و خشک   

  9                                         لور                                          سرد و تر

 10                                       شور                                         سرد و تر

 11                                    قره قروت                                خیلی سرد و خشک

 12                                 ماست چکیده                                    سرد و تر

کلیه لبنیات فوق العاده سرد بوده و برای افرادی که از مزاج سرد برخوردارهستند مضر میباشد اما چون دارای کلسیم هستند نحوه استفاده از آنها را بیان میکنیم.

کشک از بین مواد لبنی بیشترین کلسیم را داشته و توصیه میشود هفته ای یک تا دو بار آش جو و کشک مرغوب استفاده شود.

بهتر است در صورت استفاده از ماست ، چکیده آن را همراه پونه و موسیر و نمک و کمی فلفل مصرف کرد.

در صورت استفاده از پنیر آن را شب همراه گردو ، پیاز و نعنا میل کنید.

حبوبات و غلات

    ردیف                            حبوبات                                      نوع مزاج

     1                              نخود سفید                                  گرم وخشک

     2                              نخود سیاه                                   گرم وخشک

     3                              لوبیا سفید                                 کمی گرم وخشک

     4                             لوبیا چیتی                                     گرم وتر

     5                          لوبیا قرمز کوچک                                گرم وتر

     6                          لوبیا قرمز درشت                                 گرم وتر

     7                          لوبیا چشم بلبلی                               کمی گرم وتر

     8                      لوبیای کشاورزی (کپسولی)                     کمی گرم وتر

     9                               عدس                                       سرد وخشک

 

(9)

 

    10                                  دال عدس                               گرم وخشک

    11                                    گندم                                     گرم وتر

    12                                     جو                                      سرد وتر

    13                             چاودار(جو دوسر)                              معتدل              

    14                                   ماش                                    سرد وخشک

    15                                    لپه                                     گرم وخشک

    16                               لوبیا سویا                                    گرم و تر   

    17                                  برنج                                       سرد و تر

    18                                 ارزن                                      سرد و خشک

    19                                 ذرت                                      سرد و خشک

    20                         لوبیا چیتی مخصوص                              گرم وتر

    21                                 باقلا                                         سرد وتر

    22                            نخود فرنگی                                    سرد و تر

    23                              سنگک                                     سرد و خشک

    24                                حلر                                          سرد و تر

حبوبات و غلات بهترین غذای انسان است و در واقع غذای اصلی اوست،حبوبات و غلات کامل ترین و بی ضررترین غذا بوده به شرطی که برای طبخ آن از زودپز استفاده نشود.

سعی کنید که بیشترین غذای روزانه تان حبوبات و غلات باشد تا همیشه سالم و تندرست باشید.

برای تهیه بهترین وکاملترین غذاها ازحبوبات وغلات میتوان آنهارا به نسبت خاصی مخلوط کرده وبا حرارت ملایم بطوریکه قبلاً خیس کرده ایدبپزیدو مقداری سبزی تازه و کشک سالم به آن اضافه کنیم این غذا را هفته ای یک بار میل کنید

     ردیف                                مغزهای گیاهی                                 نوع مزاج

       1                                     بادام هندی                                 گرم و خشک

      2                                         گردو                                      گرم وخشک

     3                                      بادام درختی                               کمی گرم وتر

     4                                         پسته                                      گرم و خشک

     5                                        فندق                                       گرم و خشک

     6                                       نارگیل                                      گرم و خشک

     7                                     بادام زمینی                                    گرم و تر

     8                                    بادام کوهی                                   گرم و خشک

     9                                 بنه (سته کوهی)                               گرم و خشک

(10)

 

     10                                چلغوز                                       خیلی گرم و خشک

     11                                کنجد                                             گرم و تر

     12                                بلوط                                            سرد و خشک

     13                             شاه بلوط                                         سرد و خشک

     14                             خشخاش                                         سرد و خشک

     15                              شاه دانه                                         سرد و خشک

     16                 انچوچک(دانه گلابی وحشی)                                  معتدل

     17                       تخمه آفتابگردان                                         گرم و تر

     18                            تخمه کدو                                           سرد و تر

     19                          تخمه هندوانه                                        سرد و تر

     20                           تخمه خربزه                                          گرم و تر

     21                           تخمه طالبی                                          گرم و تر

     22                           تخمه گرمک                                         سرد و تر

     23                         تخمه دست انبو                                       گرم و تر

     24                          بزرک قهوه ای                                     گرم و خشک

     25                            بزرک سیاه                                       گرم و خشک

مغزها مخصوصاً(گردو،بادام،فندق،پسته)از 20نوع پروتئین برخوردار هستند که نیاز بدن را مرتفع نموده و 4برابر گوشت انرژی دارند. بهتراست در رژیم غذایی روزانه گنجانده شوندتا در بدن احساس کمبود نشود،بهترین روش استفاده از چهارمغز بصورت شیرهای گیاهی است . البته میتوان بصورت یک وعده غذا با کمی عسل یا خرما ویاکشمش وتوت خشک ویک میوه فصل استفاده کرد . توجه کنید که مغزها خام و تازه باشد و در جای خشک و خنک نگهداری شود.

ریشه ها

     ردیف                         ریشه ها                                          نوع مزاج

       1                              شلغم                                            گرم وتر

      2                            ترب سیاه                                       گرم و خشک

      3                           ترب سفید                                       گرم و خشک

      4                               پیاز                                            گرم و خشک

      5                              سیر                                            گرم و خشک

      6                         سیب زمینی                                         سرد و تر

      7                     سیب زمینی ترشی                                  کمی گرم و تر

      8                         هویج فرنگی                                          گرم و تر

      9                      زردک(هویج ایرانی)                                    گرم و تر

(11)

 

     10               شقاقل(هویج بیابانی)                                   گرم وتر

     11                    کلم قمری                                          گرم و تر

     12                      موسیر                                           گرم و خشک

     13                   چغنمدر قند                                    معتدل و کمی گرم

     14                   چغندر قرمز                                     معتل و کمی گرم

ریشه ها بهترین و بیشترین املاح و مواد کانی را در بردارند.بهترین و صحیح ترین روش استفاده ازریشه ها بصورت خام میباشد و یا بصورت بخار پز.

سبزیجات

   ردیف                             سبزیجات                                         نوع مزاج

     1                                کلم برگ                                       گرم و خشک

     2                                گل کلم                                        گرم و خشک

     3                               کلم برکلی                                      گرم و خشک

     4                                  کنگر                                      کمی گرم و خشک

     5                                 ریواس                                     کمی گرم و خشک

     6                               تره فرنگی                                      گرم و خشک

     7                                مارچوبه                                          گرم و تر

     8                       بولاق اوتی(علف چشمه)                            گرم و خشک

     9                                  شنگ                                        سرد و خشک

   10                                ریش بز                                       سرد و خشک

   11                                 غازیانی                                      سرد و خشک

   12                                 ترشک                                       سرد و خشک

   13                                  قارچ                                           سرد و تر

   14                         کنگر فرنگی(آرتیشو)                          کمی گرم و خشک

   15                               لوبیا سبز                                        سرد و تر

   16                                 خرفه                                      خیلی سرد و تر

   17                                 شور                                         گرم و خشک

   18                               سلمک                                          سرد و تر

   19                               بلمک                                           سرد و تر

   20                               ریحان                                     کمی گرم و خشک

   21                                 تره                                    خیلی گرم و کمی خشک

   22                               جعفری                                    خیلی گرم و خشک

   23                              شنبلیله                                        گرم و خشک

   24                              گشنیز                                         سرد و خشک

   25                              تربچه                                          گرم و خشک

   26                                 پیازچه                                      گرم و خشک

   27                                  نعناع                                   نسبتاً گرم و خشک

   28                                 ترخون                                  خیلی گرم و خشک

   29                                  مرزه                                   نسبتاً گرم و خشک

   30                               سوسن گل                              خیلی گرم و خشک

   31                                  پونه                                       گرم و خشک

   32                                 شاهی                                  گرم و نسبتاً خشک

   33                                 شوید                                        گرم و خشک

   34                                اسفناج                                      کمی سرد و تر

   35                                کرفس                                       گرم و خشک

   36                                بامیه                                            سرد و تر

   37                                کاهو                                            سرد و تر

       سبزیجات از فیبر زیادی برخوردار بوده و سرشار از ویتامین هستند.

        حتماً در جیره غذایی روزانه از سبزیجات استفاده شود . بهتر است

      سالاد را قبل از غذا همراه با جوانه ها ، لیمو ترش و روغن زیتون استفاده

     شود .

 

توتها و بذرهای ملین

   ردیف                             توتها و بذرهای ملین                         نوع مزاج

     1                                    توت سفید                                  گرم و تر

     2                                     توت سیاه                                  گرم و تر

     3                                     شاه توت                                   سرد و تر

     4                                  توت فرنگی                                  سرد و تر

     5                                    تمشک                                      معتدل

     6                                  توت خشک                               گرم و خشک

     7                                قدومه شیرازی                                گرم و تر

     8                                 قدومه شهری                                 گرم و تر

     9                                    تخم مرو                                    سرد و تر

    10                                 تخم ریحان                                   گرم و تر

    11                                   خاکشیر                                       خنک

    12                                   بارهنگ                                       خنک

 

 

 

 

(13)

 

    13                                  اسفرزه                                     سرد و تر

    14                               فرنجمشک                                 گرم و خشک

    15                              تخم شربتی                                   گرم و تر

    16                                 بالنگو                                        گرم و تر

 

 

صیفی جات

   ردیف                           صیفی جات                                 نوع مزاج

     1                                 خربزه                                     گرم و تر

     2                                هندوانه                                    سرد و تر

     3                                طالبی                                      گرم و تر

     4                               گرمک                                       سرد و تر

     5                              دست انبو                                    گرم و تر

     6                              خیار سبز                                 کمی سرد و تر

     7                             خیار چنبر                                      معتل

     8                            گوجه فرنگی                                  سرد و تر

     9                             فلفل دلمه                                 گرم و خشک

    10                            فلفل سبز                                  گرم و خشک

    11                              بی بر                                     گرم و خشک

    12                             بادمجان                                  گرم و خشک

    13                         کدو خورشتی                                  سرد و تر

    14                          کدو حلوایی                                   گرم و تر

 

صیفی جاتی که رنگ زرد دارند دارای موادی بنام کارتن هستند که در بدن تبدیل به ویتامین (A) میشوند و برای دید چشم بسیار موٌثر هستند .

صیفی جاتی که از رنگ سبز برخوردار هستند دارای موادی بنام کلروفیل بوده و در خون سازی شرکت دارند .

صیفی جاتی مانند خربزه و هندوانه مدر بوده و در شستشوی سیستم اورلوژی بکار میروند(کلیه و مثانه)

پوست هندوانه برای نفخ معده که در اثر خوردن هندوانه بوجود میآید مفید میباشد.

پوست خربزه بهترین داروی ورم پروستات است .

 

(14)

مرکبات :

   ردیف                            مرکبات                                      نوع مزاج

     1                               پرتغال                                        سرو تر

     2                           لیمو شیرین                                    سرد وتر

     3                              نارنگی                                     سرد و خشک

     4                              دارابی                                        سرد و تر

     5                          گریپ فروت                                    سرد و تر

     6                          بالنگ(ترنج)                                    سرد و تر

     7                             نارنج                                      خیلی سرد و تر

     8                            بکرایی                                         سرد وتر

     9                            بتایی                                          سرد و تر

    10                         بیدخونی                                        سرد و تر

    11                        لیمو عمانی                                    سرد و خشک

    12                           کیوی                                         سرد و تر

    13                      پرتغال مربایی                                    سرد و تر

    14                                                                           سرد و تر

 

کلیه مرکبات دارای مزاج سرد بوده ولی بخاطر داشتن ویتامین (C) از میوه جات باارزش میباشند.

لیمو ترش از باارزش ترین میوه هایی است که خداوند آفریده و استفاده مداوم از آن بعنوان چاشنی ، متابولیسم بدن را بالا برده و سوخت و ساز را تنظیم میکند .

استفاده از کیوی رسیده برای افرادی که از مزاج خوبی برخوردار نیستند توصیه میشود .

گریپ فروت و نارنج به افرادی که دارای فشارخون بالا هستند توصیه میشود.

نارنگی برای افرادی که بدن آنها دچار آسیب شده توصیه میشود .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(15)

میوه جات

   ردیف                           میوه جات                                     نوع مزاج

     1                               سیب                                        گرم و خشک

     2                               گلابی                                          گرم و تر

     3                                 انار                                            سرد و تر

     4                                 به                                             گرم و تر

     5                              گیلاس                                          گرم و تر

     6                               آلبالو                                            سرد و تر

     7                                هلو                                            سرد و تر

     8                              زردآلو                                           سرد و تر

     9                           گوجه سبز                                       سرد و خشک

    10                            آلوبخارا                                           سرد و تر

    11                            آلوسیاه                                           سرد و تر

    12                            آلوزرد                                          سرد و خشک

    13                            ازگیل                                          سرد و خشک

    14                           زالزالک                                          سرد و خشک

    15                            انگور                                               گرم و تر

    16                            خرما                                             گرم و خشک

    17                           قیسی                                               گرم و تر

    18                           شفتالو                                               سرد و تر

    19                      زیتون رسیده                                            گرم و تر

    20                       زیتون کال                                            سرد و خشک

    21                            موز                                                  گرم و تر

    22                          آناناس                                                 گرم و تر

    23                  پاپایا(خربزه درختی)                                        گرم و تر

    24                          انبه                                                     گرم و تر

    25                         سنجد                                                سرد و خشک

    26                کنار(میوه درخت سدر)                                         خنک

    27                        شلیل                                                    سرد و تر

    28                    ذغال اخته                                                 سرد و تر

 

* توصیه میشود حتی الامکان میوه ها با پوست استفاده شوند .

* هسته یا دانه همه میوه جات ضد انگل هستند .

 

(16)

* بهتر است که هر میوه ای را در همان فصل میل نمود .

* میوه جات منبعی ازویتامین هاوآنتی اکسیدانها، علیه رادیکال های آزاد میباشند

* میوه جات و سبزیجات قویترین داروهای انواع سرطانها و بهترین و باارزش ترین هدایای الهی هستند .

   ردیف                          گوشتها                                             نوع مزاج

     1                          گوشت شتر                                        گرم و خشک

     2                           گوشت گاو                                           سرد و تر

     3                         گوشت گوساله                                        سرد و تر

     4                        گوشت گوسفند                                        گرم و تر

     5                           گوشت بز                                            سرد و تر

     6                          گوشت مرغ                                           گرم و تر

     7                        گوشت خروس                                         سرد و تر

     8                     گوشت جوجه مرغ                                        گرم و تر

     9                   گوشت جوجه خروس                                        خنک

    10                    گوشت انواع ماهی                                       سرد و تر

    11                       گوشت میگو                                           سرد و تر

    12                      گوشت اردک                                           سرد و تر

    13                       گوشت غاز                                              گرم و تر

    14                    گوشت بوقلمون                                           گرم و تر

    15                     گوشت کبک                                             گرم و تر

    16              گوشت بلدرچین وحشی                                      گرم و تر

    17                   گوشت قرقاول                                             گرم و تر

    18                گوشت کوسه ماهی                                          گرم و تر

    19                    گوشت سار                                                گرم و تر

    20                 گوشت گنجشک                                            گرم و تر

    21                   گوشت کبوتر                                              گرم و تر

    22                    گوشت آهو                                                گرم و تر

    23               گوشت کله و پاچه                                            سرد و تر

    24                 گوشت سیرابی                                              سرد و تر

    25                   گوشت دل                                                  گرم و تر

    26                   گوشت قلوه                                                 گرم و تر

    27                   جگرسفید                                                   سرد و تر

    28                   جگرسیاه                                                     گرم و تر

 

(17)

* گوشت سفید و گوشت های قرمزی که از مزاج سرد برخوردار هستند برای بیماران مغز و اعصاب ، بیماران آرتروزی و آرتریدی مضر میباشند .

* گوشت های قرمز که از مزاج گرمی برخوردار هستند برای بیماران مغز و اعصاب مفید بوده و برای دردهای استخوانی حکم مسکن را دارند.

* گوشت گنجشک و سار و کبوتر برای کودکان صرعی و کودکانی که دیر زبان باز میکنند و یا دیر راه میروند مفید است .

* گوشت شتر برای افرادی که طبع سردی دارند و همیشه احساس سرما میکنند مفید است

* پاچه گوسفند برای افرادی که یبوست مزاج دارند سودمند است .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(18)

ادویه جات

   ردیف                             ادویه جات                                   نوع مزاج

     1                                  آویشن                                    گرم و خشک

     2                         اکلیل کوهی(رزماری)                           گرم و خشک

     3                         بادیان رومی(رازیانه)                            گرم و خشک

     4                               برگ بو                                      گرم و خشک

     5                             پونه کوهی                                   گرم و خشک

     6                            جوز هندی                                    گرم و خشک

     7                               خردل                                   گرم و خیلی خشک

     8                             دارچین                                       گرم و خشک

     9                            زردچوبه                                       گرم و خشک

    10                            زعفران                                        گرم و خشک

    11                           زنجبیل                                  خیلی گرم کمی خشک

    12                            زنیان                                         گرم و خشک

    13                          زیره سبز                                  خیلی گرم و خشک

    14                         زیره سیاه                                  خیلی گرم و خشک

    15                         فلفل سیاه                                  خیلی گرمو خشک

    16                        فلفل سفید                                  خیلی گرم و خشک

    17                       فلفل قرمز                                    خیلی گرم و خشک

    18                          سماق                                          سرد و خشک

    19                          کاکائو                                          گرم و خشک

    20                           هل                                        خیلی گرم و خشک

    21                          میخک                                     خیلی گرم و خشک

    22                         گلبرگ                                          گرم و خشک

    23                          گلپر                                             گرم و خشک

    24                          وانیل                                            گرم و خشک

    25                        سیاه دانه                                          گرم و خشک

در مجموع اکثر ادویه جات از نظر مزاج گرم بوده و برای معطر نمودن غذا و متعادل نمودن غذاهایی که طبع سرد دارند ،  استفاده میشوند .

برای افرادی که از مزاج سرد برخوردارند استفاده از ادویه جات گرم توصیه میشود

  • توجه کنید که ادویه جات باید در حد معقول استفاده شود . زیاده روی در این مورد موجب ناراحتی های کبد و جلدی میشود .

 

 

(19)

 

 

 

رژیم پاکسازی بدن به مدت 15 روز

باپاکسازی 15 روزهٌ بدن میتوان کلیه بیماریهای صعب العلاج را براحتی درمان کرد و بدن سلامتی و تندرستی را بدست آورد . به ویژه با این رژیم طراوت و شادابی پوست باز میگردد و همیشه سالم و جوان خواهید ماند . با این رژیم میتوانید ماهانه 8 تا 10 کیلو لاغر شوید و موهایی خوش حالت داشته باشید . با انجام این رژیم اعصاب بسیار آرام خواهند شد

(طرز تهیه غذاهایی که در رژیم ذکر شده پس از رژیم آمده است.)

 

 

روز اول :

صبحانه : مربای هویج + یک لیوان شیر بادام

ناهار : سالاد مخصوص

شام : 25 گرم چهار مغز(گردو،پسته،فندوق،بادام) +10 عدد

انجیر خشک + یک عدد میوه فصل

 

 

روز دوم :

صبحانه : مربای سیب + یک لیوان شیر بادام

ناهار : سالاد مخصوص

شام : 4 قاشق غذاخوری کنجد با پوست + 5 عدد انجیر خشک + یک عدد میوه فصل

 

 

 

 

 

 

(20)

 

 

 

روز سوم :

صبحانه : 5 قاشق غذا خوری جوانه گندم + یک قاشق عسل طبیعی + 20 عدد مغز بادام + یک عدد میوه فصل

ناهار : سوپ کرفس

شام : 30 گرم چهار مغز + 10 عدد انجیر خشک + یک عدد خیار بومی

 

 

 

روز چهارم :

صبحانه : مربای به + یک لیوان شیر بادام

ناهار : مخلوط + 5 عدد انجیر خشک

شام : 50 گرم بادام زمینی + 5 عدد خرما + یک عدد خیار بومی

 

 

 

روز پنجم :

صبحانه : مربای موز + یک لیوان شیر بادم

ناهار : دلمه فلفل سبز + 4 قاشق زیتون شکسته

شام : 7 عدد خرما + یک قاشق سوپ خوری ارده + یک عدد خیار بومی

 

 

 

روز ششم :

صبحانه : مربای خیار + یک عدد موز متوسط

ناهار : کتلت + 4 قاشق زیتون شکسته

شام : 8 عدد خرما + 2 عدد مغز گردو + یک عدد خیار بومی

 

(21)

 

 

 

روز هفتم :

صبحانه : 2 قاشق سوپخوری جوانه گندم + 2 قاشق سوپخوری جوانه ماش + 2 عدد لیمو ترش + 5 عدد انجیر خشک + یک عدد میوه فصل

ناهار : سالاد مخصوص

شام : 4 قاشق غذاخوری کنجد با پوست + 2 قاشق کشمش شسته شده + یک عدد میوه فصل

 

 

روز هشتم :

صبحانه : مربای موز + یک لیوان شیر بادام

ناهار : کباب + ریحان

شام : ساقه کرفس + 5 عدد خرما + یک عدد میوه فصل

 

 

 

روز نهم :

صبحانه : پای سیب و خیار

ناهار : حلیم + یک عدد میوه فصل

شام : 30 گرم چهار مغز + 5 عدد انجیر خشک + یک عدد خیار بومی

 

 

روز دهم :

صبحانه : مربای نارگیل + 3 قاشق سوپخوری جوانه گندم + یک عدد میوه

ناهار : املت گوجه فرنگی

شام : 50 گرم نارگیل + 5 عدد خرما + یک عدد خیار بومی

 

 

 

(22)

روز یازدهم :

صبحانه : مربای کیوی + یک عدد سیب درختی

ناهار : کتلت +1 پیاله سالاد یا 4 قاشق غذا خوری زیتون شکسته

شام : 10 عدد انجیر خشک + 100 گرم برگه زردآلوی خیس شده

 

 

روز دوازدهم :

صبحانه : حلوای مخصوص

ناهار : سالاد مخصوص

شام : یک لیوان شیر چهار مغز

 

 

روز سیزدهم :

صبحانه : یک قاشق غذاخوری خامه گیاهی + یک قاشق عسل طبیعی + 4 قاشق جوانه گندم + یک عدد میوه فصل

ناهار : سوپ کرفس + 5 عدد انجیر خشک

شام : 500 گرم میوه فصل

 

 

روز چهاردهم :

صبحانه : مربای به + یک لیوان شیر بادام

ناهار : سالاد مخصوص

شام : یک لیوان شیر چهار مغز

 

 

روز پانزدهم :

صبحانه : یک لیوان شربت عسل طبیعی + یک عدد لیمو ترش تازه

ناهار : مخلوط

شام : 50 گرم بادام زمینی + 5 عدد انجیر خشک + یک عدد خیار بومی

 

(23)

 

 

طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی و نوشیدنی ها :

 

طریقه آماده نمودن بذرها برای استفاده :

از مجموعه بذرها(قدومه شیرازی،اسفرزه،خاکشیر،بارهنگ،بالنگو،تخم ریحان،تخم مرو،تخم شربتی) ملین را تهیه نموده پس از تمیز کردن مخلوط کنید .

3 تا 4 قاشق غذا خوری از مجموع بذرها را با 5/3 لیوان آب جوش در ظرف چینی  مخلوط کرده با چنگال هم بزنید تا لعاب دهد .

روزانه (اگر تحت رژیم 15 روزه هستید دقیقاً به رژیم عمل کنید) 2 تا 3 بار و هر بار 5 تا 6 قاشق غذاخوری از بذر خیس شده را در یک لیوان ریخته سپس کمی عسل و آب خنک اضافه کنید و صبح و ظهر و شب نیم ساعت قبل از هر وعده غذا میل نمایید .

 

 

طرز تهیه شربت عسل :

یک لیوان آب خنک + یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی + یک عدد لیمو ترش تازه را با هم مخلوط میکنیم .

 

 

طرز تهیه شیر بادام :

50 گرم بادام خام شیرین را با آب جوش بمدت 3 تا 5 دقیقه خیس کرده و سپس پوست آنرا جدا میکنیم + 3 قاشق غذاخوری عسل طبیعی + 3 لیوان آب خنک همگی را در مخلوط کن ریخته و بمدت 5 تا 6 دقیقه به مرور مخلوط میکنیم بطوریکه ذرات بادام به چشم دیده نشود .

 

 

 

(24)

 

 

 

برای تهیه بقیه شیرها مانند (فندق ، گردو ، پسته)از روش فوق بمیزان 50 گرم از مجموعه استفاده شود .

 

 

طرز تهیه مربای موز :

یک عدد موز متوسط را پوست کنده و آن را حلقه حلقه کنید و در پیشدستی بچینید ، سپس روی آن کمی عسل بریزید و بعد یک قاشق مرباخوری پودر نارگیل روی آن بپاشید .

 

 

طرز تهیه مرباجات خام :

سیب ، گلابی ، هویج ، خیار ، به و یا ..... را درشت رنده کنید بطوریکه آب نیفتد سپس یک قاشق مرباخوری بزرگ عسل به آن اضافه کرده و در آخر نصف لیموترش تازه به آن بیافزایید .

 

  • هر روز یک مربا تهیه نموده میل نمایید.
  • درهرفصل میتوانید از میوه های همان فصل استفاده نمایید.
  • بهترین فصل برای مرباجات خام تابستان است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(25)

 

 

 

طرز تهیه دلمه فلفل سبز :

مواد لازم : فلفل دلمه ای متوسط یک عدد + 75 گرم جوانه گندم + 40 گرم گردو + 3 تا 4 عدد لیموترش تازه + یک قاشق چایخوری بزرگ نعناع یا پونه خشک + 4 قاشق جعفری خرد شده + 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون طبیعی + کمی نمک + یک حبه سیر متوسط

ابتدا جوانه گندم و مغز گردو و سیر را چرخ کرده و خوب با مواد دیگر مخلوط  کنید و سپس داخل فلفل را خالی کرده و مواد را داخل آن ریخته درب آن را گذاشته و بمدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و میل کنید .

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه سالاد مخصوص :

مواد لازم : کاهو ، خیار ، هویج ، ساقه کرفس ، جعفری ، انواع کلم ، 5 عدد لیموترش تازه ، یک قاشق کشمش ، 15 عدد مغز بادام ، 5 قاشق روغن زیتون ، یک قاشق مرباخوری پونه کوهی ، یک عدد سیب درختی کوچک ، 3 قاشق جوانه ماش و کمی نمک .

همه مواد را ریز خرد کرده یا درشت رنده کنید با هم مخلوط کرده و میل کنید .

 

طرز تهیه مخلوط :

مواد لازم : 50گرم جوانه گندم چرخ کرده، 3 قاشق جوانه ماش، یک عدد هویج متوسط رنده شده، 2 قاشق جعفری خرد شده، یک قاشق چایخوری سیاه دانه آسیاب شده، 5 عدد لیموترش، یک قاشق مرباخوری نعناع یا پونه خشک، یک عدد

(26)

 

 

 

 

گوجه فرنگی متوسط، یک عدد خیار کوچک رنده شده، 5 قاشق روغن زیتون، نمک بمقدار کم و یک قاشق پودر گردو همگی را مخلوط کرده و میل کنید .

 

 

طرز تهیه سوپ کرفس :

مواد لازم : 3 عدد ساقه کرفس خرد شده یا رنده شده ،یک حبه سیر کوچک رنده شده ،جعفری خرد شده 3 قاشق ،جوانه ماش 2 قاشق ،پونه کوهی یک قاشق مرباخوری ،پودر بادام یک قاشق سوپخوری ،کمی نمک ،5 عدد لیموترش تازه و 4 تا 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، همه مواد را مخلوط کرده سپس میل کنید .

 

 

طرز تهیه املت گوجه فرنگی :

مواد لازم : 75 گرم جوانه گندم درشت چرخ شده ،2 عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده ،یک حبه سیر کوچک رنده شده ،کمی نمک ،5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

همه مواد به غیر از روغن زیتون را مخلوط کرده در بشقاب پهن کنید سپس روغن زیتون را روی آن ریخته و میل کنید .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(27)

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه کتلت :

مواد لازم : 75 گرم جوانه گندم چرخ شده ،50 گرم گردوی چرخ شده ،5 عدد مغز لیموی عمانی بدون هسته ،6 قاشق نعناع و جعفری خرد شده ،یک قاشق مرباخوری سماق قهوه ای ،یک حبه درشت سیر چرخ شده ،6 عدد لیموترش تازه ،کمی نمک ،5 قاشق روغن زیتون طبیعی ،بمقدار کافی سماق قرمز تبریزی .

همه مواد را بجز سماق قرمز خوب مخلوط کرده و ورز دهید تا همه مواد بهم بچسبد سپس تکه ای از مواد را برداشته به شکل کتلت در آورید (بهتر است قبلاً دستها را خیس کنید تا مواد به آن نچسبد) و در سماق قرمز بغلطانید تا همه جای آن قرمز شود و بعداً در دیس چیده و  در یخچال قرار دهید و پس از نیم ساعت با سالاد یا زیتون شکسته میل کنید .

 

 

 

طرز تهیه کباب :

مواد لازم برای تهیه کباب دقیقاً مثل کتلت بوده با این تفاوت که بجای مغز گردو از مغز بادام و بجای سماق قرمز از سماق قهوه ای استفاده میشود ، بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط کرده و ورز دادید دستها را خیس کرده و مقداری از مواد را بشکل کباب درآورده و در سماق قهوه ای بغلطانید سپس در دیس چیده ودر یخچال قرار دهید و پس از نیم ساعت با سبزی ریحان و زیتون میل کنید .

 

 

 

 

 

(28)

 

طرز تهیه پای سیب :

یک عدد سیب نسبتاً بزرگ را انتخاب کرده داخل آنرا درآورید سپس یک قاشق

 

غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری قند و هل

سائیده و کره به آن اضافه کرده

درون سیب را پر

کنید و درب آن را که مخروطی

بریده اید روی آن قرار داده

میل کنید

 

 

 

حلوای مخصوص :

مواد لازم :خرما یا رطب یک کیلو ،مغز گردو 200 گرم ،پودر هل سبز یک قاشق مرباخوری ،دارچین یک قاشق غذاخوری سرصاف مواد را آسیاب کرده و با خرما خوب مخلوط میکنیم 2 قاشق روغن زیتون اضافه نموده و در بشقاب پهن میکنیم و روی آن با پودر پسته و پودر نارگیل اضافه میکنیم .

 

 

حلیم :

مواد لازم : 200گرم جوانه گندم تازه ،2 قاشق غذاخو.ری ارده ،یک قاشق غذاخوری عسل ،یک قاشق غذاخوری آب زعفران ،یک قاشق چایخوری پر دارچین ،50گرم مغز گردو

جوانه گندم را با گردو و یک قاشق ارده چرخ کرده و مواد بدست آمده را در پیش دستی پهن کرده سپس روی آن را یک قاشق ارده بریزید و عسل را اضافه نمایید و روی آن آب زعفران و دارچین اضافه نموده و میل کنید .

 

 

 

 

(29)

 

 

 

خامه گیاهی :

مواد لازم : 75 گرم بادام هندی خام ،2 قاشق آب یا گلاب

مواد را در مخلوط کن ریخته بمدت 10 تا 15 ثانیه مخلوط کنید و سپس با عسل میل کنید .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(30)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال توسط reza maleki